Meer resultaten voor cafe bruxelles

cafe bruxelles
Bruxelles - Luchthaven Oostende snel van uit Maasmechelen, Leuven, Bertem, Brussel, Zaventem.
U moet naar de luchthaven Zaventem, Charleroi, Paris CDG, Amsterdam Schiphol? Heeft U een trein vanuit Brussel Zuid, Brussel Noord, Antwerpen centraal of een ander treinstation? Als U zich in Vlaams-Brabant, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg of West-Vlaanderen bevindt, komen wij U graag ophalen en brengen U veilig naar uw bestemming!
Couleur Café 2018.
Slacklining has been conquering our parks for years now. It is the noble sport of balancing on a cable between two trees. Try it out for yourself safely, some centimeters above ground, or admire the professionals wholl be walking the tightrope high above our heads.
lening
VICTOR Bozar Café.
De donkergroene kleur van de granito en lederen zitbanken refereren aan de groene linoleum en granito die Horta zelf al integreerde in het gebouw. Ook de tafels zijn echte kunstwerken: in elk tafelblad werd een gestileerd muziekinstrument in messing ingelegd.
auto
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
hp printer
Muntpunt Grand Café Muntpunt.
In het café vind je ook tijdschriften en kranten in verschillende talen. Anderzijds wenst het Grand Café de interesse voor de Nederlandse taal te koesteren. De dagschotels en andere wisselende aanbiedingen worden daarom in het café zelf in het Nederlands geafficheerd.
chicago-cafe.
Le Grand Café.be.
La Reacutecreacute; Cafeacute; Coworking cafeacute; agrave; Bruxelles.
Outre laccès Wi-Fi haut débit, un vidéoprojecteur, une imprimante, un scanner, des jeux de société et des livres sont mis à disposition et si vous restez plus de 4 heures le compteur s'arrête, en somme vous ne sortirez pas plus de 16 si vous restez une journée entière.
Wie Brussel kent, gaat hier op café.
De pub ligt vlakbij de Grote Markt en is de uitvalsbasis voor zowel toeristen als eigen volk! Zoveel te doen in Brussel, om nog maar te zwijgen van zijn leuke restaurantjes en danscafés. Bruxelles, ma belle, is niet voor niets de hoofdstad!

Contacteer ons