Resultaten voor bruxelles breda menu

bruxelles breda menu
Borrelcafé Breda Café Bruxelles.
Speciaalbier café Breda Speciaalbier Breda Stappen in Breda Goedkoop 3-gangen menu Breda Lunchcafé Breda centrum. Verstuur uw aanvraag. Velden met zijn verplicht. BIERTJE VAN DE MAAND. Café Bruxelles is een mooi en gezellig grand café dat zeven dagen per week geopend is.
leningen
Speciaalbier Breda Café Bruxelles.
Speciaalbier Breda: bij Café Bruxelles bent u elke dag welkom. Café Bruxelles staat middenin het Bredase uitgaansleven en is zeven dagen per week geopend. Neem na het shoppen in het centrum van Breda plaats op ons zonnige terras voor een speciaalbier of breng hier jouw zaterdagavond met vrienden door.
gasflessen prijzen
Goedkoop 3-gangen menu Breda Café Bruxelles.
Voor een goedkoop 3-gangen menu in Breda moet je bij Café Bruxelles zijn. Goedkoop 3-gangen menu in grand café Breda. Wil je graag weer eens genieten van 3-gangen menu, maar mag het niet te veel kosten? Bezoek dan Café Bruxelles, gelegen in het centrum van Breda, waar je goedkoop een 3-gangen menu kunt samenstellen.
dymo labelmaker
Café Bruxelles Het gezelligste café van Breda!
BEKIJK HET HELE MENU. BORRELEN DOE JE BIJ BRUXELLES! Café Bruxelles is een café dat zich bij uitstek leent voor een gezellige borrel, zowel voor een intiem, gezelschap als een grote bedrijfsborrel. Mail ons nu om te horen wat de mogelijkheden zijn!
dsomusic.be
Bruxelles, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Voor 20 euro een 3 gangen menu, heel erg lekker! Gaan hier zeker nog een keer heen. Sfeer was ook goed en personeel ook vriendelijk. Bedank Dominique H. 19 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Gezellig avondje uit. Prima cafe om gezellig een drankje te doen. Type bruin cafe xl. Sfeer is altijd goed gemiddelde publiek tussen de 25 en 45. 29 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Gezellig om een biertje te drinken! Het is er zeker gezellig om een biertje te drinken! Eten is niet bijzonder. Niet slecht maar kan zeker beter. Vriendelijke mensen, goede sfeer! Voor het eten ga ik niet terug. Om er wat te drinken, een goede IPA of wat anders, ga ik er. Bedank Vincent S. 28 september 2017 beoordeeld. Gezellige kroeg in het hartje van Breda met heerlijk bier. Het personeel is vriendelijk. Bruxelles is een goede plek om een stapavond te beginnen.
Lunchcafé Breda Café Bruxelles.
Bedrijfsborrel Breda Stappen Breda Havermarkt Goedkoop 3-gangen menu Breda Belgische bieren Breda Borrelcafé Breda. Verstuur uw aanvraag. Velden met zijn verplicht. BIERTJE VAN DE MAAND. Café Bruxelles is een mooi en gezellig grand café dat zeven dagen per week geopend is.
Bruxelles Café Bruxelles.
De gasten worden dan vermaakt met gevarieerde muziek: van Top 40 tot dance classics uit de jaren 70 en 80. Bruxelles heeft een laagdrempelige menukaart met een dagelijks wisselende daghap en meer dan 80 soorten Belgisch bier, waarvan dertien op tap en zes op wisseltaps.
Eetcafé Havermarkt Breda Café Bruxelles.
Borrelcafé Breda Bedrijfsborrel Breda Stappen Breda Havermarkt Café met terras Breda Belgische bieren Breda. Verstuur uw aanvraag. Velden met zijn verplicht. BIERTJE VAN DE MAAND. Café Bruxelles is een mooi en gezellig grand café dat zeven dagen per week geopend is.

Contacteer ons