Meer resultaten voor eetcafe bruxelles

eetcafe bruxelles
Café Bruxelles Het gezelligste café van Breda!
De gasten worden dan vermaakt met gevarieerde muziek: van Top 40 tot dance classics uit de jaren 70 en 80. Bruxelles heeft een laagdrempelige menukaart met een dagelijks wisselende daghap en meer dan 80 soorten Belgisch bier, waarvan dertien op tap en zes op wisseltaps.
pret hypothecaire
Eetcafe Bruxelles Haarlem Startpagina Facebook.
Voor de keuken van Bruxelles zijn wij ook altijd op zoek naar enthousiaste zelfstandig werkende koks en keukenhulpen. Ben jij een aanpakker en houd jij van gevarieerd werk? Mail dan je motivatie, CV én foto naar: info@cafebruxelles.nl. Eetcafe Bruxelles Haarlem. Eetcafe Bruxelles Haarlem.
ghent
Home Cafe Bruxelles.
Een gezellig bruin café interieur met maandelijkse wisselende kunst exposities. Bij Bruxelles zult u verrast worden door de uitermate prettige prijs/kwaliteit verhouding en de uitgebreide menukaart met een groot aanbod van verse vis en heerlijke vleesgerechten geserveerd met onze beroemde' huisgemaakte frietjes.
dymo labelwriter
Bruxelles: ongedwongen eten in Haarlems populairste eetcafé Haarlem City Blog.
Dit bruine eetcafe trekt en gemêleerd publiek, van jong tot oud en uit elke inkomensklasse, iedereen is welkom. Hier worden 80 verschillende speciaalbieren geschonken. Op tap en fles. Na het eten blijven hangen is dus erg verleidelijk, ook s avond is het goed toeven in Bruxelles.
eurotracs.com
chicago-cafe.
Goed en gezellig eetcafe Reizigersbeoordelingen Bruxelles TripAdvisor.
19 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie. We hadden zin om in een gezellig eetcafe te eten, geen poespas, gewoon een lekker satétje. Bruxelles is precies dat! De begane grond en 1e verdieping hebben een verschillend sfeertje, waar onze voorkeur bleek te liggen bij de begane grond: meer het kroeggevoel en minder geluid van pratende mensen.
Beste Bars cafés Brussel: Lees restaurantbeoordelingen voor Bars cafés in Brussel TripAdvisor.
Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid Cookietoestemming Sitemap. TripAdvisor LLC is geen boekingsagentschap en onze dienstverlening aan de gebruikers van deze site is kosteloos meer. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.
Wie Brussel kent, gaat hier op café.
Zoveel te doen in Brussel, om nog maar te zwijgen van zijn leuke restaurantjes en danscafés. Bruxelles, ma belle, is niet voor niets de hoofdstad! Maar inwoners van Brussel weten dat het ook erg de moeite is buiten de vijfhoek!

Contacteer ons